Print Page | Close Window

Masalah Login walaupun cuba banyak tempat

Printed From: Rawatan Sihir
Category: Makluman (Malay Only) To Be Recompiled
Forum Name: Masalah / Problem - Login, Posting, Activating
Forum Discription: Untuk masalah berkaitan Activating, Login, Posting, sila rujuk panduan di sini. For technical problems related to Activating, Login or Posting, please refer with our guidelines here.
URL: http://www.rawatansihir.com/forum/forum_posts.asp?TID=1572
Printed Date: 02-Oct-2020 at 12:50am
Software Version: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: Masalah Login walaupun cuba banyak tempat
Posted By: abg_ramz
Subject: Masalah Login walaupun cuba banyak tempat
Date Posted: 30-Oct-2007 at 1:31pm

MASALAH LOGIN DI MANA-MANA, WALAUPUN CUBA BANYAK TEMPAT

 

Adakala ahli forum login di pejabat pun tak boleh, di cybercafe pun tak boleh, di rumah pun tak boleh.

 

Kemungkinan ini disebabkan “cookies.” Orang Melayu kata “cookies” ni kueh Raya.

 

Cuba langkah2 berikut untuk login, insyALLAH

 

 

 

Pergi ke laman forum

http://www.rawatansihir.com/forum/

 

 

Klik pada “Delete cookies set by this forum”

 

- - http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/new_posts_icon.gif - Open Forum [new posts]

http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/no_new_posts_icon.gif -

- - http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/closed_topic_icon.gif - Read Only [no new replies]

- - http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/password_required_icon.gif - Password Required

- - http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/locked_new_posts_icon.gif - Read Only [new posts]

- - http://www.rawatansihir.com/forum/forum_images/forum_no_entry_icon.gif - No Access

- http://www.rawatansihir.com/forum/mark_posts_as_read.asp - - Delete cookies set by this forum

Cookies and JavaScript must be enabled on your web browser in order to use this forum


Bulletin Board Software by http://www.webwizforums.com/ -
Copyright ©2001-2006 http://www.webwizguide.info/ -

This page was generated in 0.109 seconds.

 

Login semula

 

 



-------------
Saya hanyalah seorang tukang seru; berserulah kita kepada ALLAH, Tuhan yang menguasai Segala Apa yang di Langit dan di Bumi



Replies:
Posted By: Nasuha
Date Posted: 23-Feb-2008 at 8:49am

Salam, lagi satu, kalau guna IE, cuba perhatikan kat belah bawah sebelah kanan, ada mata yahudi ade sigboard no entry tak...kalau ada, double click kat mata tuh, then right click kat site yg kena block dan enable kan. InsyaALLAH tawar la sihir halangan nak masuk web ni.



-------------
Aku HambaMU



Print Page | Close Window

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info