Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Masalah / Problem - Login, Posting, Activating
 Forum Rawatan SihirMakluman (Malay Only) To Be RecompiledMasalah / Problem - Login, Posting, Activating
Message Icon Topic: Masalah Login walaupun cuba banyak tempat Post Reply Post New Topic
Author Message
abg_ramz
Admin Group
Admin Group
Avatar
Perawat Darussalam

Joined: 20-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 6188
Quote abg_ramz Replybullet Topic: Masalah Login walaupun cuba banyak tempat
    Posted: 30-Oct-2007 at 1:31pm

MASALAH LOGIN DI MANA-MANA, WALAUPUN CUBA BANYAK TEMPAT

 

Adakala ahli forum login di pejabat pun tak boleh, di cybercafe pun tak boleh, di rumah pun tak boleh.

 

Kemungkinan ini disebabkan “cookies.” Orang Melayu kata “cookies” ni kueh Raya.

 

Cuba langkah2 berikut untuk login, insyALLAH

 

 

 

Pergi ke laman forum

http://www.rawatansihir.com/forum/

 

 

Klik pada “Delete cookies set by this forum”

 


Mark all posts as read :: Delete cookies set by this forum

Cookies and JavaScript must be enabled on your web browser in order to use this forum


Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

This page was generated in 0.109 seconds.

 

Login semula

 

 

Saya hanyalah seorang tukang seru; berserulah kita kepada ALLAH, Tuhan yang menguasai Segala Apa yang di Langit dan di Bumi
IP IP Logged
Nasuha
Bukan Emergensi
Bukan Emergensi
Avatar
26/2 - 27/6/08

Joined: 11-Jan-2008
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 48
Quote Nasuha Replybullet Posted: 23-Feb-2008 at 8:49am

Salam, lagi satu, kalau guna IE, cuba perhatikan kat belah bawah sebelah kanan, ada mata yahudi ade sigboard no entry tak...kalau ada, double click kat mata tuh, then right click kat site yg kena block dan enable kan. InsyaALLAH tawar la sihir halangan nak masuk web ni.

Aku HambaMU
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

This page was generated in 0.032 seconds.