Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Panduan Doa Makbul
 Forum Rawatan SihirSeksyen Ahli Serious berYURAN (Malay Only)Panduan Doa Makbul
Message Icon Topic: 10 sebab doa kita TIDAK dimakbulkan Post Reply Post New Topic
<< Prev Page  of 2
Author Message
cpof
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar
Ahli 12/06 - 12/07

Joined: 28-Nov-2006
Online Status: Offline
Posts: 205
Quote cpof Replybullet Posted: 21-Dec-2006 at 12:19pm
Originally posted by abg_ramz

Originally posted by akak72

adeh ... bisa2 ... panahan nih (bulls eye - takder ralat ) ... Confused  - especially yg no. 3 tu .. mak dah byk kali cakap .. baca & tengok maknanya, .. baru boleh betul2 hayati & insaf. mak kata kalau tak, macam baca buku cerita jer ..
 
sebenarnya dalam Al-Quran banyak perintah2 selain solat puasa. Tapi tulah orang kita bab2 ni macam susah sikit.... seolah-olah Islam tidak sempurna.....
 
saya pun sama jugak tu....Cry
 
 


kenkadang bila difikirkan dedalam,kena sihir ni pun satu rahmat besar jugak dari allah taala.Kalau tidak kita nih lalai..........(cakap bagi diri sendiriTongue)
IP IP Logged
akak72
Emergency Kes
Emergency Kes
Avatar
Ahli 11/06 - 12/07

Joined: 27-Nov-2006
Online Status: Offline
Posts: 180
Quote akak72 Replybullet Posted: 21-Dec-2006 at 12:26pm
erm .. tu lah tu cpof .. selalu pujuk hati .. Allah nak bagi ingat, sebab ada byk menda yg tak buat ... & juga Allah akan menduga hamba2nya setakat mana kita tahan & Dia takkan menduga perkara2 yg kita tak tahan kerana Dia yg maha mgetahui ....
IP IP Logged
yinhana
Emergency Kes
Emergency Kes
Avatar
Ahli 16/12/06 - 17/6/07

Joined: 27-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 124
Quote yinhana Replybullet Posted: 21-Dec-2006 at 12:38pm
 
 
 
 
 
 
Yup, betul satu rahmat...Wink


Edited by yinhana - 21-Dec-2006 at 12:40pm
IP IP Logged
alifmikail
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar
Ahli 13/12/06 - 12/1/07

Joined: 28-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 397
Quote alifmikail Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 8:53am
ALLAH.. ALLAH...

AlhamduliLLAH.. sambil tu kena le mohon dari orang yang makbul doanya..Wink

"Ya Allah kau lah Maqsudku dan redha-Mu yang ku tuntut"

"Tiap-tiap sesuatu akan binasa melainkan Zat ALLAH
IP IP Logged
Tora
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar

Joined: 24-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 309
Quote Tora Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 9:00am
ye lah...manusia je kita.. niih...tau diri tu penting...
Den Nak Pulang
IP IP Logged
alifmikail
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar
Ahli 13/12/06 - 12/1/07

Joined: 28-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 397
Quote alifmikail Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 9:12am
Seperti Puan Tora kita.. Embarrassed

"Ya Allah kau lah Maqsudku dan redha-Mu yang ku tuntut"

"Tiap-tiap sesuatu akan binasa melainkan Zat ALLAH
IP IP Logged
Tora
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar

Joined: 24-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 309
Quote Tora Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 9:16am
Allah Allah..Allah lindungi aku dari besar hati...dah tu alif....nanti Kak Tora mendenda diri....
Den Nak Pulang
IP IP Logged
alifmikail
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar
Ahli 13/12/06 - 12/1/07

Joined: 28-Nov-2006
Location: Malaysia
Online Status: Offline
Posts: 397
Quote alifmikail Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 10:55am
Clap AlhamduliLLAH.. sambilČ doakan untuk saya.. aminn...aminn..

"Ya Allah kau lah Maqsudku dan redha-Mu yang ku tuntut"

"Tiap-tiap sesuatu akan binasa melainkan Zat ALLAH
IP IP Logged
cpof
Ahli Zaman Free
Ahli Zaman Free
Avatar
Ahli 12/06 - 12/07

Joined: 28-Nov-2006
Online Status: Offline
Posts: 205
Quote cpof Replybullet Posted: 22-Dec-2006 at 10:56am
Originally posted by alifmikail

Clap AlhamduliLLAH.. sambilČ doakan untuk saya.. aminn...aminn..


saya sekali.........
IP IP Logged
<< Prev Page  of 2
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

This page was generated in 0.047 seconds.